Kastamonu’da Otobüsten Uyuşturucu Ele Geçirildi, Şahıs Tutuklandı « Haber Karadeniz TV

27 Nisan 2024 - 16:06

Kastamonu’da Otobüsten Uyuşturucu Ele Geçirildi, Şahıs Tutuklandı

reklam
Son Güncelleme :

23 Şubat 2024 - 13:50

Kastamonu’da Otobüsten Uyuşturucu Ele Geçirildi, Şahıs Tutuklandı

Kastamonu’da şehirler arası otobüsten inen bir şahsın bavulunda yapılan aramada 16 bin 800 adet sentetik ecza hapı ile bin 245 adet extacy ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıs tutuklandı.

Kastamonu’da şehirler arası otobüsten inen şahsın bavulunda 16 bin 800 adet sentetik ecza hapı ile bin 245 adet extacy ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıs tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’da uyuşturucu madde kullanan ve satan şahıslara yönelik polis ekiplerinin çalışmaları devam ediyor. Bu çerçevede Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sırasında şehirlerarası otobüs terminaline gelen yolcu otobüsünden inen şahsın şüpheli hareketleri polis ekiplerinin dikkatinden kaçmadı. Yapılan kontroller ve arama sonucu şahsın bavulundan 16 bin 800 adet sentetik ecza hapı ile bin 245 adet extacy ele geçirildi. Gözaltına alınan M.B., emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edildi.

 

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam