Merzifon’da Gazino Baskını: 6 Ruhsatsız Silah ve Mermi Ele Geçirildi! « Haber Karadeniz TV

17 Mayıs 2024 - 19:45

Merzifon’da Gazino Baskını: 6 Ruhsatsız Silah ve Mermi Ele Geçirildi!

reklam
Merzifon’da Gazino Baskını: 6 Ruhsatsız Silah ve Mermi Ele Geçirildi!
Son Güncelleme :

30 Nisan 2024 - 7:00

reklam

Amasya‘nın Merzifon ilçesinde jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda, arama yapılan bir gazinoda 4’ü tabanca, 2’si av tüfeği olmak üzere toplamda 6 ruhsatsız silah ve mermiler ele geçirildi. Operasyon kapsamında 6 kişi gözaltına alındı.

Amasya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde Merzifon ilçesinde faaliyet gösteren bir gazinoda uyuşturucu madde kullanıldığı ve ruhsatsız silah bulundurulduğu yönünde istihbarat aldı.

Gazino işletmesinde gerçekleştirilen aramada 4 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 4 adet şarjör, 40 adet tabanca fişeği ve 50 adet av tüfeği kartuşu tespit edilerek el konuldu. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 6 şahıs hakkında adli işlemlere başlandığı belirtildi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam