AK Parti Ortahisar İlçe Danışma Toplantısı « Haber Karadeniz TV

27 Nisan 2024 - 01:33

AK Parti Ortahisar İlçe Danışma Toplantısı

reklam
AK Parti Ortahisar İlçe Danışma Toplantısı
Son Güncelleme :

30 Ekim 2021 - 9:12

reklam

AK Parti Ortahisar İlçe Danışma Toplantısı bugün düzenleniyor. Toplantı 61saat.com’da canlı yayınlanıyor

AK Parti Trabzon Ortahisar İlçe Danışma Meclisi Toplantısı bugün yapıldı. Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde yapılan Danışma Meclisi Toplantısında ev sahibi Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, katılımcıları kapıda karşılayarak herkese tek tek ‘Hoş geldin’ dedi. Danışma Meclisi Toplantısına; AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, AK Parti Trabzon eski Milletvekili ve Genel Merkez Yöneticisi Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, MHP Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli, AK Parti eski ve yeni il ve ilçe eski yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan toplantı ardından video gösterimi ile devam etti.

“YIKIL ORADAN KÖPEK”

Toplantıda açılış konuşmasını İlçe Başkanı Çebi yaptı.

Çebi, özetle şu şekilde konuştu:

“20 yıl önce heyecan neyse, bugün de aynı heyecanla salondayız. Bu davayı, bu yolu uzun soluklu yapan manadır, anlamdır. İktidar olmak gibi, makamlarda yer almak gibi sevdamız yok. Elbette siyasi partiler iktidarda olmak için vardırlar. Zaman göstermiştir ki, coğrafyanın hamisi, başka bir siyasi hareket yoktur. Bunun için Cumhur ittifakı ayaktadır. O gücü sizden alıyor. Bu salondan alıyor. Bu Cumartesi günü güzel günde salonu dolduran sizlerden alıyor. Alem’e Nizam, dünyaya adaletten başka davamız yoktur. Daha dün, bu kadim topraklarda, bu kadim medeniyette esnaf ziyaretinde bir esnafın burada bu topraklar ‘Kürdistandır’ ifadesi karşısında el pençe duranlara, MHP’nin onursal lideri Başbuğ Aslan Türkeş’in ifadesiyle cevabımız olacak: Kuruluş yıl dönümünde o başbuğ Aslan Türkeş’in resmini de arka planda asıyorlar.
Başbuğ Aslan Türkeş’e soruyorlar, federasyon o keskin ve vakur duruşuyla tek kelime söylüyor bunlara: Yıkıl oradan köpek. Keşke diyebilseydiler ama, bu salonda net şekilde ifade ediyoruz, Başbuğ’un mirasını asla yerde bırakmıyoruz. Bu ittifak önemli bir ittifaktır. Cumhuriyet tarihinin kurulmuş, en kutsal, koşulsuz şartsız ittifakıdır. Bunu yaşatmak, korumak önce AK Parti camiası olarak bize aittir. Önce biz korumak için elimizden geleni yapacağız, MHP’de ki arkadaşlarımızın da gayreti bu doğrultudadır.

İŞ BİRLİKÇİLER KUMPAS KURUYOR

Size sadece bir örnek vermek istiyorum. O İHA’lar, SİHA’ları Selçuk Bayraktar kardeşimiz 2020 yılında 367 adet yangın söndürdü. Isı farkından dolayı anında yangına müdahale ediyor söndürüyor. Siz İstanbul’da otobüsleri bile çalıştıramıyorsunuz neyinize sizin iktidar.  Bundan tam 60 yıl önce Devrim Motoru dediğimiz 2 tane arabayı Ankara’ya götürüyor. Kumpas bunların genetiğinde var. DNA’sına işlemiş. Buharlı trenle götürdükleri için bir tanesine benzin koymuyorlar. Alev alır yanar diye..  O zaman ki Cumhurbaşkanı Cemal Gürsel paşa.. Orada iş birlikçiler kumpas kuruyor. Devrim aracının bir tanesinde benzin var, bir tanesinde yok.  O kumpas kuranların oyunu Cemal Gürsel paşayı, benzinsiz Devrim Moturunun aracına bindiriyor. 100 metre gidiyor duruyor.. Ertesi gün gazetelerde manşet: Devrim yürümedi.. O anda Devrim Moturu bitiyor. Aynı zihniyet 60 yıl geçmiş.. Bugün o. İHA’ları, SİHA’ları, Akıncıları yapan hemşerimiz Özdemir Bayraktar ağabeyimiz. Erbakan hocamızın asistanı, makine mühendisi.  Şimdi bir çok ülkeye silah veriyoruz.  İstanbul’a geldiler ilk işleri ne oldu? Gönüllü Vakıf çalışması altında Selçuk Bayraktar ile olan anlaşmayı iptal ettiler.  Türkiye’de de iktidara gelirlerse aynı..  İHA’ların çıkışını hatırlayın neler dediler neler.. O İHA’larla destan yazdık!

Ayrıntılar geliyor…

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam