AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Olağan Kongresi 15 Şubat’ta gerçekleştirilecek « Haber Karadeniz TV

24 Nisan 2024 - 07:47

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Olağan Kongresi 15 Şubat’ta gerçekleştirilecek

reklam
AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Olağan Kongresi 15 Şubat’ta gerçekleştirilecek
Son Güncelleme :

29 Ocak 2021 - 15:58

reklam

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, olağan kongrelerinin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 15 Şubat’ta gerçekleştirileceğini bildirdi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, olağan kongrelerinin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 15 Şubat’ta gerçekleştirileceğini bildirdi.

Mumcu, yaptığı yazılı açıklamada, teşkilat olarak, Hayri Gür Spor Salonunda gerçekleştirilecek kongreye eksiksiz şekilde hazırlandıklarını belirtti.

Kongrede oluşacak yönetimle Trabzon’un tüm sorunlarına çözüm oluşturabilecek bir iradenin ortaya çıkacağını vurgulayan Mumcu, şunları kaydetti:

“Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yakışır bir şekilde kongremizi gerçekleştireceğiz. Ortak akıl ile birlikte şehrimizin tüm dinamiklerini paydaşımız haline getirip vatandaşlarımızın istek ve taleplerinin gerçekleşmesinde daha hızlı ve doğru kararlar alacağız.”

Kaynak: AA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam