MHP’den Trabzonspor tribünlerinde yaşananlara tepki ‘Büyük talihsizlik…’ « Haber Karadeniz TV

27 Temmuz 2024 - 02:45

MHP’den Trabzonspor tribünlerinde yaşananlara tepki ‘Büyük talihsizlik…’

reklam
MHP’den Trabzonspor tribünlerinde yaşananlara tepki ‘Büyük talihsizlik…’
Son Güncelleme :

30 Ekim 2021 - 9:10

reklam

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Trabzonspor-Rizespor maçında yaşanan “Rizespor Kümeye” tezahüratlarına tepki gösterdi.

TRABZON-RİZE.

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım Trabzonspor-Rizespor karşılaşmasının son dakikalarında yaşanan ve tepki toplayan “Rizespor kümeye” tezahüratlarına tepki gösterdi.

Tarım yaptığı açıklamada  “Anadolunun en büyüğü olan ve bu büyüklüğünü her alanda sürdürmeye çalışan TRABZONSPOR’UMUZUN bizi mutlu kılacak tarafı sadece sahadaki üstünlüğü değildir. Trabzonspor aynı zamanda bölgesindeki bütün takımların ağbisi, onların sıkıntılarınada çözüm arayan geniş ve büyük bir vizyonun sahibidir. Gençlik heyecanlarından olacakki; bu düşüncelerin  farkında olamıyan üç beş kişilik taraftar gurubunun galip geldiğimiz bir maç sonrasında Rize kümeye bağırması çok büyük bir talihsizliktir. Kümeye düşmesini arzu edeceğimiz takımların olması kadar doğal hiç bir şey yoktur. Bu kesinlikle Rize ve Giresun olmamalıdır. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak bütünleşmenin ve dayanışmanın ilk önce en yakınımızdakilerle olabileceği düşüncesindeyiz. Biraz şive farkından başka hiç bir farkımızın olmadığı sınır komşumuz Rize spora bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.  Trabzonspor çok büyüktür; büyüklüğümüz sadece saha sonuçlarıyla sınırlı değildir.   O SENE BU SENEDİR.” ifadelerini kullandı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam