Bolu’da 19 Yıl Sonra Çözülen Faili Meçhul Cinayet « Haber Karadeniz TV

20 Mayıs 2024 - 11:41

Bolu’da 19 Yıl Sonra Çözülen Faili Meçhul Cinayet

reklam
Bolu’da 19 Yıl Sonra Çözülen Faili Meçhul Cinayet
Son Güncelleme :

09 Mayıs 2024 - 17:18

reklam

Bolu’nun Salıbeyler Mahallesi’nde 12 Mayıs 2005 tarihinde S.D. (29) adlı kişi ölü bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, kişinin cinayete kurban gittiğini tespit etti. Ancak bu cinayet 19 yıl boyunca faili meçhul olarak kaldı. Ancak 2024 yılında, bu cinayetin sırrı çözüldü. Yıllardır Bolu’da yaşadığı belirlenen cinayetin zanlısı, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, uzun süren çalışmaların ardından zanlı İ.Ç.’yi (42) gözaltına aldı. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu olay, uzun yıllar boyunca çözülemeyen bir cinayetin sonunda adaletin sağlanması açısından önemli bir adım oldu.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam