TEM Otoyolu’nda Mucize Kurtuluş: Kağıt Gibi Ezilen Tırdan Sağ Çıktı « Haber Karadeniz TV

27 Temmuz 2024 - 09:55

TEM Otoyolu’nda Mucize Kurtuluş: Kağıt Gibi Ezilen Tırdan Sağ Çıktı

reklam
TEM Otoyolu’nda Mucize Kurtuluş: Kağıt Gibi Ezilen Tırdan Sağ Çıktı
Son Güncelleme :

17 Mayıs 2024 - 17:55

reklam

TEM Otoyolu’nun Bolu Dağı geçişinde, önünde giden tırın dorsesine çarpan tırın sürücüsü, aracın kağıt gibi ezilmesine rağmen burnu bile kanamadan kurtuldu.

Meydana Gelen Kaza Kaza, TEM Otoyolu’nun Bolu Dağı geçişinde İstanbul istikametinde meydana geldi. Mustafa Y. idaresindeki 14 ACH 376 plakalı kereste yüklü tırın dorsesine, aynı istikamette seyreden Feyzullah E. yönetimindeki 06 DHR 187 plakalı tır çarptı. Çarpmanın etkisiyle Feyzullah E.’nin kullandığı tır kağıt gibi ezildi. Ancak, mucizevi bir şekilde, Feyzullah E. hurdaya dönen araçtan burnu bile kanamadan çıktı.

Olay Yerine Sevk Edilen Ekipler Kazayı gören diğer sürücüler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, tır sürücüsünün kazadan yara almadan kurtulduğu tespit edildi.

Kazayla İlgili İnceleme Başlatıldı Yetkililer, kazayla ilgili inceleme başlattı. İlk belirlemelere göre, kaza, yüksek hız ve takip mesafesine uyulmamasından kaynaklandı.

Sürücülere Uyarılar Bu tür kazaların önlenmesi için sürücülere, hız limitlerine uymaları ve takip mesafesini korumaları konusunda uyarılar yapılıyor. Yetkililer, dikkatli araç kullanımının hayati önem taşıdığını vurguluyor.

Mucizevi bir şekilde kazayı yara almadan atlatan Feyzullah E.’nin durumu, trafik güvenliği kurallarına uymanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam