Bolu’da Ev Yangınında Maddi Kayıplar, 120 TL’lik Para Pet Şişede Korundu « Haber Karadeniz TV

18 Mayıs 2024 - 23:22

Bolu’da Ev Yangınında Maddi Kayıplar, 120 TL’lik Para Pet Şişede Korundu

reklam
Bolu’da Ev Yangınında Maddi Kayıplar, 120 TL’lik Para Pet Şişede Korundu
Son Güncelleme :

05 Mayıs 2024 - 16:12

reklam

Bolu’nun Göynük ilçesinde, Sünnet köyü Yapraklı Mahallesi’nde ikamet eden Mehmet Alataş’a ait iki katlı ahşap evde gece saatlerinde yangın çıktı. Ev sahibi Alataş’ın kendi çabalarıyla müdahale ettiği yangında, ev ve eşyaları kullanılamaz hale geldi. Ancak Alataş’ın kumbara olarak kullandığı pet şişe içindeki 120 TL zarar görmedi.

Yangın sırasında evde bulunan Alataş, “Dışarıya çıktım. Dışarıda bir şey olmadığını görünce yeniden içeri girdim ve tavanda hafif bir duman fark ettim. Ateşi gördüm. Kesim motoru ile çatıdaki ahşap parçasını kestim. Yangın söndürme tüpleri de vardı. İkisi de doluydu. Yangını söndürmemde tüpler çok etkili oldu” dedi.

Alataş, yangında eşyalarının kullanılamaz hale geldiğini ancak kumbara olarak kullandığı pet şişesinin yanmadığını ifade ederek, “Mutfak dolabının altında duruyordu. Herhalde mutfak dolabı yanmasını engellemiş. Elime geçen bozuk paraları biriktiriyordum. Paralarım yandı, hiç param kalmamıştı” diye konuştu.

Bahçesinde 7 köpek beslediğini de belirten Alataş, “Köpeklerin her gün yemeklerini, sularını veririm. Bunlar benim çocuklarımdır. Çok şükür köpeklere bir şey olmadı. O zaman çok üzülürdüm. Onlar benim dünyam, her şeyim” şeklinde konuştu.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam