Bolu’da Öğrenci Trafik Kurallarını Korudu « Haber Karadeniz TV

20 Mayıs 2024 - 11:12

Bolu’da Öğrenci Trafik Kurallarını Korudu

reklam
Bolu’da Öğrenci Trafik Kurallarını Korudu
Son Güncelleme :

09 Mayıs 2024 - 17:17

reklam

Bolu’da, okul önlerinde trafik polisi ekiplerinin denetimleri sıkılaştırıldı. Bu denetimler sırasında, 4. sınıfa giden bir öğrenci, kendisine yol vermeyen bir sürücünün plakasını polis ekiplerine bildirdi.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, özellikle araçların sık kullandığı Bolu-Mudurnu kara yolunda yaya geçidi ve kural ihlallerine yönelik denetimler gerçekleştirdi. Bu denetimlerden biri de Koç İlköğretim Okulu önünde yapıldı. Denetimlerde 200’den fazla araç kontrol edilirken, trafik kurallarına uymayan sürücülere cezai işlem uygulandı. Yaya geçidinde yayalara yol vermeyen sürücülere 3.135 lira para cezası kesildi.

Denetim sırasında bir öğrenci, sabah saatlerinde okula giderken kendisine yol vermeyen bir aracı polis ekiplerine şikayet etti. Öğrenci, aracın plakasını not alarak polislere bildirdi. Polis ekipleri, öğrencinin bildirdiği plakayı not alarak gerekli incelemeleri yapacaklarını belirtti. Bu olay, öğrencilerin trafik kurallarına duyarlılığını ve eğitimin önemini bir kez daha gösterdi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam