Bolu’da Trafik Güvenliği Haftası Etkinliği « Haber Karadeniz TV

19 Mayıs 2024 - 19:09

Bolu’da Trafik Güvenliği Haftası Etkinliği

reklam
Bolu’da Trafik Güvenliği Haftası Etkinliği
Son Güncelleme :

07 Mayıs 2024 - 17:22

reklam

Bolu’da düzenlenen Karayolu Trafik Güvenliği Haftası etkinliğine katılan Vali Erkan Kılıç, Bolu’nun trafik kurallarına olan saygısıyla örnek bir il olduğunu belirtti. Vali Kılıç, “Bolu, dünyaya örnek olacak bir il. Yayalarımız trafiğe çıktığı anda sürücülerimiz anında duruyor. Bu bizi gerçekten mutlu ediyor” dedi.

Valilik Meydanı’nda gerçekleşen etkinlikte öğrenciler tarafından Trafik Haftası ile ilgili gösteriler sunuldu. Programda konuşan Vali Erkan Kılıç, zaman zaman trafik kazalarına şahitlik ettiklerini ve bunların hepimizi üzdüğünü dile getirdi. Trafikte sıfır can kaybı ve maddi hasarlı kazaların minimum seviyeye inmesi gerektiğini vurgulayan Vali Kılıç, bu konuda sürekli olarak vatandaşı bilgilendirici çalışmalar yapıldığını ifade etti.

Özellikle sürücülerin yayalara karşı çok dikkatli davrandığına işaret eden Vali Kılıç, Bolu’nun trafik kurallarına olan saygısının önemine değindi. Trafikteki bu örnek tutumunun, kentin yaşam kalitesini artırdığını belirten Vali Kılıç, bu konuda emeği geçen herkese teşekkür etti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam