Boşanma Aşamasındaki İngilizce Öğretmeni Kocası Tarafından Öldürüldü « Haber Karadeniz TV

19 Mayıs 2024 - 15:44

Boşanma Aşamasındaki İngilizce Öğretmeni Kocası Tarafından Öldürüldü

reklam
Boşanma Aşamasındaki İngilizce Öğretmeni Kocası Tarafından Öldürüldü
Son Güncelleme :

07 Mayıs 2024 - 17:26

reklam

Samsun’un İlkadım ilçesinde, boşanma aşamasında olan ve 19 suç kaydı bulunan kocası tarafından öldürülen 2 çocuk annesi İngilizce öğretmeni, gözyaşları içinde toprağa verildi.

İlkadım ilçesi 19 Mayıs Mahallesi’nde meydana gelen olayda, İngilizce öğretmeni Saadet Çay’ı kendi kafasına silah dayayarak tehdit eden Adem Çay’ın cinayeti, dehşetle karşılandı. İkili arasında yaşanan tartışmanın ardından Adem Çay’ın silahla öldürdüğü Saadet Çay, olay yerinde hayatını kaybetti.

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Adem Çay, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öğretmen Saadet Çay’ın başarılı bir eğitimci olduğu ve Türkiye’yi Avrupa’da temsil ettiği bilgisi paylaşıldı.

Saadet Çay’ın cenazesi, Atakum ilçesi Özören Mahallesi’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından aile kabristanlığına defnedildi. Öğretmenin öğrencileri, onun hafızalarında güler yüzlü, yardımsever ve merhametli biri olarak kalacağını dile getirdi. Gözyaşları arasında gerçekleşen törende, öğrencileri öğretmenlerini özlemle andı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam