Ereğli’de Alkol Skandalı: Ehliyetsiz Sürücüye 52 Bin 480 Lira Ceza! « Haber Karadeniz TV

21 Mayıs 2024 - 07:30

Ereğli’de Alkol Skandalı: Ehliyetsiz Sürücüye 52 Bin 480 Lira Ceza!

reklam
Ereğli’de Alkol Skandalı: Ehliyetsiz Sürücüye 52 Bin 480 Lira Ceza!
Son Güncelleme :

30 Nisan 2024 - 7:07

reklam

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, daha önce alkollü araç kullanmaktan dolayı ehliyetine el konulan bir sürücü, yeniden alkollü araç kullanırken yakalandı. Alkol metreyi üflemekte direnen sürücüye 52 bin 480 lira ceza kesildi. Hastaneye sevk edilen sürücünün kan testinde 281 promil alkollü olduğu belirlendi.

Karadeniz Ereğli Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, ilçede sürücülere yönelik denetimlerini sürdürüyor. Denetimler sırasında alkollü bir sürücü ile karşılaşan ekipler, zorlu bir mücadele verdi.

Daha önce alkollü araç kullanmaktan dolayı ehliyeti el konulan Selami Y., tekrar alkollü ve ehliyetsiz araç kullanırken yakalandı. Alkolmetreyi üflemekte direnen sürücüye, 52 bin 480 lira idari para cezası uygulandı. Yapılan kan testi sonucunda sürücünün 281 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Uygulama kapsamında Selami Y.’nın kullandığı araç çekici yardımıyla yediemin otoparkına çekildi. Ekiplerin denetimi gece boyunca devam etti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam