Mudurnu Trafik Polisleri Sürücülere Dikkatli Olmaları Konusunda Uyarıda Bulundu « Haber Karadeniz TV

20 Mayıs 2024 - 01:29

Mudurnu Trafik Polisleri Sürücülere Dikkatli Olmaları Konusunda Uyarıda Bulundu

reklam
Mudurnu Trafik Polisleri Sürücülere Dikkatli Olmaları Konusunda Uyarıda Bulundu
Son Güncelleme :

08 Mayıs 2024 - 17:13

reklam

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde, trafik polisleri sürücülere yönelik bilgilendirme ve denetim çalışmalarını sürdürüyor. İlçenin önemli noktalarında düzenlenen uygulama noktalarında durdurulan sürücülere, yaya geçitlerinde ve ilçe merkezinde dikkatli olmaları gerektiği konusunda broşürler dağıtıldı.

Mudurnu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, ilçenin trafiğini denetlemek için sık sık uygulama noktaları oluşturuyor. Özellikle giriş ve çıkış noktalarında yoğunlaşan ekipler, araç sürücülerini tek tek denetleyerek bilgilendirme broşürleri veriyorlar. ‘Hayatla Yarışılmaz’ sloganıyla hazırlanan broşürlerde, trafik kurallarına uymanın önemi vurgulanıyor.

Polis ekipleri, sürücülerin emniyet kemerlerini takmaları konusunda da uyarılarda bulunuyorlar. Ayrıca, okul önlerinde ve yaya geçitlerinde sürücülerin dikkatli olmaları gerektiğini hatırlatıyorlar. Bu bilgilendirme ve denetim çalışmalarının, ilçe genelinde sık sık tekrarlanacağı belirtiliyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam