Ordu’da Trafik Haftası Etkinlikleriyle Bilinçlendirme Çalışmaları Devam Ediyor! « Haber Karadeniz TV

18 Mayıs 2024 - 22:26

Ordu’da Trafik Haftası Etkinlikleriyle Bilinçlendirme Çalışmaları Devam Ediyor!

reklam
Ordu’da Trafik Haftası Etkinlikleriyle Bilinçlendirme Çalışmaları Devam Ediyor!
Son Güncelleme :

05 Mayıs 2024 - 16:19

reklam

Ordu’da, trafik kazalarını önlemek ve trafik bilincini artırmak amacıyla düzenlenen Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında, vatandaşlar için bilgilendirici eğitimler gerçekleştirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, yaya ve sürücülerin bilinçlenmesi hedefleniyor. Bu kapsamda, 4-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri düzenlendi. ‘Hayatla Yarışılmaz’ sloganıyla bir alışveriş merkezinde stantlar kurularak vatandaşlara trafik konusunda bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirildi.

Etkinliklerde, alkolün etkisi alkol gözlüğüyle vurgulanırken, çocuklara da motosiklet eğitimi verilerek trafik kuralları konusunda bilinçlendirme yapıldı.

Trafik Haftası etkinlikleriyle ilgili konuşan yetkililer, trafik kazalarını azaltmak ve trafik güvenliğini artırmak için sürekli olarak bilinçlendirme çalışmalarına devam edeceklerini belirttiler. Bu tür etkinliklerin trafik bilincinin gelişmesine ve trafik kazalarının önlenmesine katkı sağladığı vurgulandı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam