Samsun’da Motosiklet Kazası: Motokurye Hayatını Kaybetti « Haber Karadeniz TV

20 Mayıs 2024 - 11:41

Samsun’da Motosiklet Kazası: Motokurye Hayatını Kaybetti

reklam
Samsun’da Motosiklet Kazası: Motokurye Hayatını Kaybetti
Son Güncelleme :

09 Mayıs 2024 - 17:20

reklam

Samsun’un İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi’nde, motokurye Mustafa Uğur (40) seyir halindeyken motosikletinin dengesini kaybederek yere düştü. Kazada, başı çevredeki çöp konteynerine çarpan Uğur, olay yerinde hayatını kaybetti.

Mustafa Uğur’un 55 GM 771 plakalı motosikletiyle seyir halindeyken yaşanan kaza, çevredeki vatandaşlar tarafından fark edildi ve hemen 112’ye bildirildi. Sağlık ekipleri olay yerine ulaştığında, Uğur’un hayatını kaybettiğini belirledi.

Olayın ardından Mustafa Uğur’un cansız bedeni, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri de kaza ile ilgili inceleme başlattı. Kazada hayatını kaybeden Uğur’un ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam