Samsun’da Sahte Para Operasyonu « Haber Karadeniz TV

19 Mayıs 2024 - 00:50

Samsun’da Sahte Para Operasyonu

reklam
Samsun’da Sahte Para Operasyonu
Son Güncelleme :

05 Mayıs 2024 - 16:17

reklam

Samsun’da gerçekleştirilen bir operasyonda, bir benzin istasyonuna ve bir yemek kuryesine sahte para veren 2 kişi yakalandı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte para kullanımına dair aldıkları ihbarı değerlendirerek harekete geçti. İlkadım ve Atakum ilçelerinde yapılan takip ve çalışmalar sonucunda A.G. ve S.M. isimli şüpheliler gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahısların üzerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda, aynı seri numarasına sahip 21 adet sahte 100 TL’lik banknot ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, şüphelilerin sahte paraları nasıl temin ettikleri ve kullanım amaçlarıyla ilgili detaylı araştırmalar sürdürülüyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam