Trabzon’daki taş ocağında heyelan yaşandı « Haber Karadeniz TV

18 Mayıs 2024 - 21:01

Trabzon’daki taş ocağında heyelan yaşandı

reklam
Trabzon’daki taş ocağında heyelan yaşandı
Son Güncelleme :

12 Eylül 2023 - 7:39

reklam

Trabzon’un Maçka ilçesinde bulunan bir taş ocağında heyelan meydana geldi. Olayda ölen veya yaralanan olmazken, işletmeye ait bazı iş makineleri zarar gördü.

Trabzon’un Maçka ilçesindeki bir taş ocağında heyelan meydana geldi. Olayda büyük panik yaşandı. Ölen veya yaralananın olmadığı olayda taş ocağı işletmesine ait iş makineleri zarar gördü.

Olay saat 15.00’da Trabzon’un Maçka ilçesinde bulunan bir taş ocağı işletmesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Melik mevkiinde bulunan bir taş ocağında öğleden sonra henüz belirlenemeyen bir sebeple heyelan meydana geldi. Büyük bir gürültü ve toz bulutuyla birlikte dağ yamacından yuvarlanan kayalar nedeniyle vatandaşlar büyük panik yaşarken, yamaçtan yuvarlanan kayalar nedeniyle işletmeye ait bazı iş makineleri zarar gördü.

Olayın ardından bölgeye giden ekipler çalışma başlattı.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam