Amatör Lig maçında olaylar çıktı « Haber Karadeniz TV

19 Mart 2024 - 08:43

Amatör Lig maçında olaylar çıktı

reklam
Amatör Lig maçında olaylar çıktı
Son Güncelleme :

21 Kasım 2022 - 8:40

reklam

Amatör Lig maçında olaylar çıktı Taraftarların kavgasından sonra yönetimde birbirine girdi Aytunç Topaloğlu sezonu Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’in 9. haftasında Çaycumaspor, Alaplı Belediyespor takımını konuk etti.

– Amatör Lig maçında olaylar çıktı

Taraftarların kavgasından sonra yönetimde birbirine girdi

ZONGULDAK – Aytunç Topaloğlu sezonu Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’in 9. haftasında Çaycumaspor, Alaplı Belediyespor takımını konuk etti. Berabere biten karşılaşma sonrasında saha dışında olaylar çıkarken Çaycumaspor yönetimi arasında da kavga çıktı.

Lider konumda olan Alaplı Belediyespor ile Çaycumaspor, Çaycuma Çim Sahada karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maç karşılıklı atılan gollerle 2-2 beraberlikle sona erdi. Maç esnasında taraftarlar arasında yaşanan gerginliklerden dolayı takviye olarak çelik kuvvet ekipleri geldi. Maçın bitiş düdüğü ile Alaplı Belediyespor taraftarı stattan ayrılırken polisler ise tedbir amaçlı Çaycumaspor taraftarının bulunduğu tribünün kapılarını kapattı. Tribünün yan tarafından atlayan birkaç Çaycumaspor taraftarı Alaplı Belediyespor taraftarını taşıyan servisin peşinden koşarak saldırmaya çalışırken durumu fark eden emniyet ekipleri müdahalede bulundu. Polis ile genç Çaycumaspor taraftarları arasında yaşanan kovalamacada polis ekipleri bazı taraftarları bölgeden uzaklaştırmaya çalıştı.

“Çaycumaspor teknik yönetimi birbirine girdi”

Çaycumaspor – Alaplı Belediyespor taraftarları arasında yaşanan olaylardan sonra Çaycumaspor yönetiminde gergin anlar yaşandı. Çaycumaspor Kulübü’nün teknik yönetimi arasında çıkan tartışma ağız dalaşına döndü ve kısa süreli arbede yaşandı. Çevik Kuvvet ve emniyet güçlerinin araya girmesiyle hararetli anlar kısa sürede büyümeden önlendi.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam