Down sendromlu çocuklar Samsunsporlu futbolcularla buluştu « Haber Karadeniz TV

20 Nisan 2024 - 08:52

Down sendromlu çocuklar Samsunsporlu futbolcularla buluştu

reklam
Down sendromlu çocuklar Samsunsporlu futbolcularla buluştu
Son Güncelleme :

21 Mart 2022 - 11:58

reklam

21 Mart Down Sendromu Günü dolayısıyla Liv Hospital Samsun ve VM Medical Park Samsun hastaneleri farkındalık etkinliği düzenledi.

21 Mart Down Sendromu Günü dolayısıyla Liv Hospital Samsun ve VM Medical Park Samsun hastaneleri farkındalık etkinliği düzenledi.

Down Sendromlu çocuklarla, Samsunsporlu futbolcuları bir araya getiren Liv ve VM Samsun hastaneleri, anlamlı bir farkındalık maçına imza attı. Farkındalık etkinliği çerçevesinde Samsunsporlu futbolcular ve teknik heyetle bir araya gelen Down Sendromlu çocuklar, kendilerine özel hazırlanan formaları giyerek Samsunsporlu futbolcularla maç yaptı.

Anlamlı etkinlik için Liv Hospital Samsun ve VM Medical Park Samsun hastanelerine teşekkür eden Samsunspor takım kaptanı Yasin Öztekin, “21 Mart Down Sendromlular Günü dolayısıyla Liv Hospital Samsun ve VM Medical Park Samsun Hastanesi’nin düzenlediği bu farkındalık maçı benim ve tüm futbolcu arkadaşlarım için çok kıymetli bir hatıra olacak. Çocuklarımızı aramızda görmek bizleri çok mutlu etti. Bu etkinlikle birlikte futbol oynadık. Onlar mutlu oldukça da bizler de mutlu oluyoruz. Down Sendromlular Günü kutlu olsun” dedi.

Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa ise “Bugün gerçekleştirilen etkinlikle beraber özel gereksinimli arkadaşlarımızın burada ne kadar mutlu olduğunu görmek ve buna katkı sağlamak bizim için çok sevindirici bir durum. Amacımız sadece hafta sonları maça çıkmak ve antrenman yapmak olan bir futbol kulübü olmak değil; farkındalığı yüksek, topluma yararlı, sosyal yaşamda iletişimi kuvvetli takım arkadaşları olan bir Samsunspor ailesi olmaktır. Bu bağlamda bizleri Down Sendromlu çocuklarımızla buluşturan, bu anlamlı etkinliğe imza atan Liv Hospital Samsun ve VM Medical Park Samsun hastanelerine teşekkür ederiz. Down Sendromlular Günü kutlu olsun” diye konuştu. – SAMSUN

Down sendromlu çocuklar Samsunsporlu futbolcularla buluştu
Down sendromlu çocuklar Samsunsporlu futbolcularla buluştu
Down sendromlu çocuklar Samsunsporlu futbolcularla buluştu

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam