Frikiği Arda Güler’e vermeyen Sosa’nın neden böyle bir tavır sergilediği ortaya çıktı « Haber Karadeniz TV

28 Mart 2024 - 20:25

Frikiği Arda Güler’e vermeyen Sosa’nın neden böyle bir tavır sergilediği ortaya çıktı

reklam
Frikiği Arda Güler’e vermeyen Sosa’nın neden böyle bir tavır sergilediği ortaya çıktı
Son Güncelleme :

20 Ağustos 2021 - 9:22

reklam

Helsinki maçının son anlarında frikikte topun başına gelen Arda Güler, takımın tecrübelisi Sosa’dan topu alamadı. Sosa, frikiği kendisi kullandı ve tepkileri üzerine çekti. Arda da maçın ardından bu konu hakkında üzgün olduğunu ifade etti. Sosa’nın Trabzon’daki gibi liderlik vasfını takıma göstermek, hiyerarşiyi arkadaşlarına hissettirmek adına böyle bir tavır takındığı ifade etti.

Sarı-Lacivertli forma ile ilk resmi maçına Helsinki karşısında çıkan Arda Güler, son dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanmak istedi ancak topun başındaki Jose Sosa, izin vermedi. İkili arasındaki bu olaydan sonra Sosa taraftarın tepkisini çekti. Arjantinli yıldız bir süre ıslıklandı, sosyal medyada eleştiriler aldı.

“ÇOCUKLUK HAYALİMDİ”

Maçtan sonra konuşan Güler, “Çocukluğumdan beri o frikikte topun başına geçmeyi çok istiyordum. Geçtim ama bu sefer olmadı, inşallah bir dahaki sefere golümü atacağım” dedi.

Frikiği genç Arda'ya vermeyen Sosa'nın neden böyle bir tavır sergilediği ortaya çıktı

AĞABEYLİK VURGUSU

Akşam’ın haberine göre; Sosa’nın ısrarlara rağmen neden frikiği Arda Güler’e bırakmadığı da ortaya çıktı. Liderlik vasfını üstlenmeyi görev edinmesiyle tanınan ve bu konuda Trabzonspor’daki döneminde de katı davranmasıyla bilinen Arjantinli yıldızın, Arda Güler’in hiyerarşiyi ve ‘ağabeylik’ kavramını hissetmesi için böyle bir tavır takındığı öğrenildi.

Frikiği genç Arda'ya vermeyen Sosa'nın neden böyle bir tavır sergilediği ortaya çıktı

MARCAO’YA GÖNDERME YAPMIŞLARDI

Fenerbahçe, ligin ilk haftasında oynanan Giresunspor- Galatasaray maçında çıkan Marcao – Kerem Aktürkoğlu kavgasına göndermede bulunmuş, Sosa’nın genç oyuncu Arda’yı öptüğü bir fotoğraf karesini paylaşmıştı. Bu göndermenin ardından Sosa’nın dün Arda’ya frikik jesti yapmaması dikkat çekti.

Frikiği Arda Güler'e vermeyen Sosa'nın neden böyle bir tavır sergilediği ortaya çıktı
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam