Ortalık karışacak! GS TV spikeri Ebru Gürsoy’dan canlı yayında Rize Başkanı’na olay sözler « Haber Karadeniz TV

26 Nisan 2024 - 15:44

Ortalık karışacak! GS TV spikeri Ebru Gürsoy’dan canlı yayında Rize Başkanı’na olay sözler

reklam
Ortalık karışacak! GS TV spikeri Ebru Gürsoy’dan canlı yayında Rize Başkanı’na olay sözler
Son Güncelleme :

04 Ekim 2021 - 8:51

reklam

Galatasaray Televizyonu’nda spiker Ebru Gürsoy, Rizespor Başkanı Tahir Kıran’ın açıklamalarına gönderme yaptı. Gürsoy, “Malum takımı Rize’ye gömmemiz lazım dedi. Kim kimi gömdü? Türkiye’nin en büyük markasıyız. Aklının köşesinde dursun. Bir başkana yakışır şekilde davransın” dedi.

Galatasaray ile Rizespor arasındaki Oğulcan Çağlayan krizi, iki camia arasında büyük gerginliklere sebep oldu. Karşılıklı sert açıklamalar yapıldı. GS TV spikeri Ebru Gürsoy da 3-2 biten maçın ardından ağır göndermeler yaptı.

GS TV spikeri Ebru Gürsoy'dan canlı yayında Rize Başkanı'na olay sözler

“AKLININ KÖŞESİNDE DURSUN”

Ebru Gürsoy, “Malum takımı Rize’ye gömmemiz lazım’ dedi. Kim kimi gömdü? Malum dediği Türkiye’nin en büyüğü Galatasaray’dır. Türkiye’nin en büyük markasıdır. Aklının köşesinde dursun. Bir başkana yakışır şekilde davransın” ifadelerini kullandı, sosyal medya karıştı. Galatasaraylılar, Gürsoy’un açıklamalarına destek verdi.

Ortalık karışacak! GS TV spikeri Ebru Gürsoy'dan canlı yayında Rize Başkanı'na olay sözler
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam