Trabzonspor için fırsat haftası « Haber Karadeniz TV

24 Nisan 2024 - 04:20

Trabzonspor için fırsat haftası

reklam
Trabzonspor için fırsat haftası
Son Güncelleme :

20 Kasım 2021 - 8:43

reklam

Milli ara öncesi Beşiktaş’ı devirip, yarıştaki diğer rakiplerinin takılmasıyla zirvede farkı açan Trabzonspor yine fırsat haftasında. Beşiktaş, Alanya’ya gidiyor, Galatasaray ile Fenerbahçe derbi oynuyor. Bordo-Mavililer kazanıp, avantajını iyice artırmak istiyor.

Galatasaray ’ın 9, Beşiktaş ile Fenerbahçe ’nin 10 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor, bu hafta farkı daha da artırabilir.

Çünkü Trabzonspor’un rakipleri, çok zorlu maçlar oynayacak. Beşiktaş, bugün ligin formda takımı Alanyaspor’a konuk olacak. Yarın da Galatasaray-Fenerbahçe derbisi var. Bordo-Mavililer ise rakipleri maçlarını yaptıktan sonra pazartesi günü Gaziantep FK’yı Akyazı’da ağırlayacak. Kısacası Fırtına, yine fırsat haftasında… Abdullah Avcı ve ekibi, 5 maçlık galibiyet serisini sürdürmesi halinde zirvede iyice avantajlı konuma gelebilir.

‘Kimseye bakmayacağız’

Oyuncularına rehavet uyarısı yapan Avcı, “Biz kimseye bakmayacağız, sadece kendi işimize odaklanacağız. Kazanma alışkanlığını sürdürmeliyiz. Zirvede olan biziz ve öyle kalacağız. Aynı konsantrasyon, aynı disiplinle devam” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber61

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam