Trabzonspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürdü « Haber Karadeniz TV

19 Mart 2024 - 12:40

Trabzonspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürdü

reklam
Trabzonspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürdü
Son Güncelleme :

26 Eylül 2022 - 10:33

reklam

Trabzonspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürdüSelay SAYKAL / TRABZON, (DHA) -Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 8’inci haftasında oynayacağı Yukatel Kayserispor maçı hazırlıklarına basına açık düzenlenen idmanla devam etti.

SPOR Trabzonspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Selay SAYKAL/ TRABZON, (DHA) -Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 8’inci haftasında oynayacağı Yukatel Kayserispor maçı hazırlıklarına basına açık düzenlenen idmanla devam etti.

Süper Lig’in 8’inci haftasında Kayserispor ile karşılaşmaya hazırlanan Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah ve akşam yapılan çift idmanla sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde saat 18.00’de teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde çalışan bordo mavililer, dinamik ve teknik ısınma hareketlerinin ardından koordinasyon çalışmaları yaptı. 5’e 2 ve rondo ile devam eden antrenman çift kale maç ile tamamlandı.

YUSUF VE HÜSEYİN AYRI ÇALIŞTI

Sakatlıktan çıkan Hüseyin Türkmen ve Yusuf Yazıcı takımdan ayrı bireysel çalışma yaparken izinli olan Vitor Hugo, Montassir Lahtimi ve Djaniny ile gribal enfeksiyon geçiren Denswil antrenmana katılmadı. Milli takımda olan Uğurcan Çakır, Muhammet Taha Tepe, Larsen, Eren Elmalı, Siopis, Bakasetas, Enis Bardhi, Gbamin, Trezeguet ve Umut Bozok idmanda yer almazken sakatlığı süren Edin Visca, Dorukhan Toköz ve Bruno Peres de idmana katılmayan oyuncular arasında yer aldı.

Yarını izinli geçirecek olan Trabzonspor, 27 Eylül’de yapacağı antrenmanla Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: DHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam