Anne yaban keçisi yavrularını emzirirken görüntülendi « Haber Karadeniz TV

29 Mart 2024 - 07:36

Anne yaban keçisi yavrularını emzirirken görüntülendi

reklam
Anne yaban keçisi yavrularını emzirirken görüntülendi
Son Güncelleme :

25 Temmuz 2022 - 14:04

reklam

Anne yaban keçisi yavrularını emzirirken görüntülendi Artvin’de fotokapana bu kez anne yaban keçisi iki yavrusunu emzirirken takıldı.

Anne yaban keçisi yavrularını emzirirken görüntülendi

ARTVİN – Artvin’de fotokapana bu kez anne yaban keçisi iki yavrusunu emzirirken takıldı. Tarım Orman Bakanlığı görüntüleri “Anne sütü önemli” notuyla paylaştı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Artvin Şube Müdürlüğünce kaçak avcılıkla mücadele ve doğadaki canlıların popülasyonunun tespit edilmesi için kentin farklı noktalarındaki ormanlık alanlara fotokapanlar yerleştirildi.

Fotokapanlardan birine, anne yaban keçisi ve iki yavrusu takıldı. Annesinden süt içmek için peşinden koşan keçilerin komik halleri büyük ilgi gördü. Tarım Orman Bakanlığı bu görüntüleri ise “anne sütü önemli” notuyla paylaştı.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam