Artvinli Emekli Öğretmene, Hiç Gitmediği Düzce’den Otoyol Kaçak Geçiş Cezası Kesildi « Haber Karadeniz TV

18 Nisan 2024 - 09:55

Artvinli Emekli Öğretmene, Hiç Gitmediği Düzce’den Otoyol Kaçak Geçiş Cezası Kesildi

reklam
Artvinli Emekli Öğretmene, Hiç Gitmediği Düzce’den Otoyol Kaçak Geçiş Cezası Kesildi
Son Güncelleme :

14 Aralık 2022 - 7:51

reklam

Artvin’in Ardanuç ilçesinde oturan emekli öğretmen Mehmet Aksu’ya, hayatı boyunca hiç gitmediği Düzce’den otoyol gişesinden kaçak geçiş cezası gönderildi. Aksu, hayatı boyunca gitmediği İstanbul-Ankara otoban yolu üzerinde bulunan Düzce organize sanayi bölgesinde aracıyla geçiş ihlali yaptığı gerekçesiyle tebliğ edilen ceza karşısında şaşırdığını ifade ederek yetkilerden bu durumun araştırılmasını istedi.

UĞUR İSTANBULLU

Artvin’in Ardanuç ilçesinde oturan emekli öğretmen Mehmet Aksu’ya, hayatı boyunca hiç gitmediği Düzce’den otoyol gişesinden kaçak geçiş cezası gönderildi. Aksu, hayatı boyunca gitmediği İstanbul- Ankara otoban yolu üzerinde bulunan Düzce organize sanayi bölgesinde aracıyla geçiş ihlali yaptığı gerekçesiyle tebliğ edilen ceza karşısında şaşırdığını ifade ederek yetkilerden bu durumun araştırılmasını istedi.

Artvin, Ardanuç’ta oturan emekli öğretmen Mehmet Aksu, 10 yıl önce otobüsle bir kez Bursa’ya gittiğini, uzun zamandır Artvin il dışına aracıyla çıkmadığı halde 4 gün önce postacının kendisine kaçak geçiş cezası tebliğ ettiğini söyledi. Aksu’ya 01.02.2022 tarihinde, saat 18: 42’de İstanbul-Ankara Otoyolu Düzce OSB noktasından kaçak geçiş yaptığı gerekçesiyle toplam 106,25 TL idari para cezası kesildi.

Mehmet Aksu şunları söyledi:

“Emekli öğretmenim Artvin’in Ardanuç ilçesinde oturuyorum. Bunu nasıl anlatacağımı bilemiyorum. 3 gün önce postacı kağıt getirdi. Açtım baktım ki bir trafik cezası. Trafik cezasında Düzce otoban yolu yazıyor. Benim hayatta o yollara gittiğimi hiç hatırlamıyorum. Artvin ili dışına çıkmamışım bu aracımla birlikte. Biraz tuhaf karşıladım daha doğrusu bu nasıl bir olaydır. Başıma daha önceden böyle bir olay da gelmedi ve böyle bir olaya da maruz kalmadım. Doğrusu tuhaf karşıladım. Ben aracımla birlikte Artvin’in dışına bile çıktığım yoktur. Cezaya maruz kaldım ve bunun nedenini araştırıyorum. Mail attık ilgili adrese henüz, oradan da cevap gelmedi. Hiç gittiğim yoktu 10 yıl içerisinde bir tek Bursa’ya gitmişimdir otobüsle, o da o yoldan geçmiyor zaten. Cezanın kesildiği 01.02.2022 tarihinde geçtiğim tespit edilmiş ama hayatta ben o yola gitmemişim, kullanmamışım o yolu. Talebim olayın araştırılması, bu cezanın nerden geldiğini, nasıl kaynaklandığını, herhangi bir yolsuzluk var mı yok mu, kopyalama türünden bir şeyler mi varmış. O tarz olaylar varmış acaba onlarla ilgili benzetme midir nedir bilemiyoruz. Araştırılmasını talep ediyoruz yetkililerimizden.”

Kaynak: ANKA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam