Atakum Sahili’nde Renkli Uçurtma Şenliği Büyük İlgi Gördü « Haber Karadeniz TV

28 Haziran 2024 - 08:34

Atakum Sahili’nde Renkli Uçurtma Şenliği Büyük İlgi Gördü

reklam
Atakum Sahili’nde Renkli Uçurtma Şenliği Büyük İlgi Gördü
Son Güncelleme :

27 Mayıs 2024 - 9:49

reklam

Atakum Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Ondokuz Mayıs Şubesi’nin iş birliğinde düzenlenen uçurtma şenliği, Çobanlı İskelesi’nde renkli görüntülere sahne oldu. Atakum Sahili’nde gerçekleşen etkinlik, Atakum Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu’nun gösterisiyle başladı. Değişik yörelerden halk oyunlarının sergilendiği gösteriye katılan vatandaşlar, alkışlarıyla etkinliğe renk kattı.

Uçurtma uçurma bölümüne katılan çocuklar ve farklı yaş gruplarından vatandaşlar, büyük bir ilgiyle etkinliğe katıldı. Atakum semalarının çeşitli renk ve desende uçurtmalarla süslendiği etkinlikte, katılımcılar rüzgarın gücüyle mücadele etti. Uçurtmaları gökyüzünde süzülürken heyecanlı anlar yaşayan minikler, sevinçlerini aileleriyle paylaştı.

Uçurtma uçurma etkinliğinin ardından çocuklar, yüz boyama etkinliği ve eğlenceli yarışmalarda keyifli zaman geçirdiler. Program, Ali Cevat Şahvelioğlu yönetimindeki Atakum Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nun konseriyle devam etti. Koronun seslendirdiği türküler, seyircilerden büyük beğeni topladı.

Çağdaş Müzik Grubu’nun konseriyle devam eden etkinlikte, tulum ve akordeon eşliğinde halaylar çekildi. Aileler dolu dolu bir gün geçirirken, organizasyon için Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel’e teşekkür ettiler ve bir sonraki etkinliği heyecanla beklediklerini dile getirdiler.

Programa, Atakum Belediye Başkan Yardımcısı Nurşen Dikmen, ÇYDD Ondokuz Mayıs Şube Başkanı Dr. Osman Demiröz, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam