Denizde akıntıya kapılan Ömer, 7 günlük yaşam mücadelesini kaybetti « Haber Karadeniz TV

28 Nisan 2024 - 14:58

Denizde akıntıya kapılan Ömer, 7 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

reklam
Denizde akıntıya kapılan Ömer, 7 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Son Güncelleme :

07 Temmuz 2021 - 8:57

reklam

ORDU’nun Ünye ilçesinde, akıntıya kapılan ve Su Kazalarını Engelleme Merkezi ekiplerince boğulmak üzereyken denizden çıkarılan Ömer Mustafa Çoban (15), 1 haftadır tedavi gördüğü hastanede kurtarılamadı.

ORDU’nun Ünye ilçesinde, akıntıya kapılan ve Su Kazalarını Engelleme Merkezi ekiplerince boğulmak üzereyken denizden çıkarılan Ömer Mustafa Çoban (15), 1 haftadır tedavi gördüğü hastanede kurtarılamadı.

Olay, 1 Temmuz’da ilçenin Atatürk Mahallesi sahilinde meydana geldi. Serinlemek için 3 arkadaşıyla birlikte denize giren Ömer Mustafa Çoban, bir süre sonra akıntıya kapıldı. Arkadaşları, akıntıya kapılarak, gözden kaybolan Ömer’e ulaşamayınca polise haber verdi. İhbar üzerine bölgeye gelen Ordu Büyükşehir Belediyesi Su Kazalarını Engelleme Merkezi’ne bağlı ekipler, Çoban’ı boğulmak üzereyken sudan çıkardı. Olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından sağlık görevlilerince ambulansla özel hastaneye kaldırılan Çoban, buradan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Ömer Mustafa Çoban, 7 günlük yaşam mücadelesini bu sabah kaybetti.

Denizde akıntıya kapılan Ömer, 7 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Denizde akıntıya kapılan Ömer, 7 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Kaynak: DHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam