Düğünde alkış alan hareket « Haber Karadeniz TV

24 Nisan 2024 - 17:18

Düğünde alkış alan hareket

reklam
Düğünde alkış alan hareket
Son Güncelleme :

26 Ağustos 2021 - 11:45

reklam

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde bir düğünde yaşananlar herkesi duygulandırdı.

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde bir düğünde yaşananlar herkesi duygulandırdı. Düğün merasimi için hazırlanan pastanın bahşişi, orman yangınlarında mağdur olanlara bağışlandı.

AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyesi olan Vakfıkebir ilçesi esnaflarından Mehmet Alp, hayatını Zümrüt Esra Kahveci ile birleştirdi. Çiftin düğün merasiminde düğün pastasını getiren çalışan, damadın babasından bahşiş istedi. Damadın babası pastayı dilimlemek için sembolik bir hediye verse de çalışan bıçağı vermemekte ısrar etti. Tebessüm ettiren diyalogda görevlinin “Hocam bıçağı araçta mı unuttuk acaba” sözleri üzerine damadın babası bu defa yüklü bir miktarda bahşiş verdi. Parayı alan çalışanın “Hocam bu yüklü bahşişi geçtiğimiz günlerde yurdumuzda meydana gelen orman yangınlarında mağdur olanlar için bağış yapacağım” sözleri üzerine damadın babası bahşişi artırarak, görevliye teşekkür etti. – TRABZON

Düğünde alkış alan hareket

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam