Fuhuş yapılan pansiyona baskın düzenleyen polisler, kadınları ilişki sırasında yakaladı « Haber Karadeniz TV

20 Nisan 2024 - 16:14

Fuhuş yapılan pansiyona baskın düzenleyen polisler, kadınları ilişki sırasında yakaladı

reklam
Fuhuş yapılan pansiyona baskın düzenleyen polisler, kadınları ilişki sırasında yakaladı
Son Güncelleme :

15 Kasım 2021 - 9:31

reklam

Trabzon’daki bir pansiyonda fuhuş yapıldığı ihbarını alan polis ekipleri, gece baskını ile gerçekleştirdikleri operasyon sonucu 4 yabancı uyruklu kadını fuhuş yaparken yakaladı.

Trabzon’da polis ekipleri, pansiyonda fuhuş yapıldığı ihbarını aldı. Hemen harekete geçen ekipler, gerçekleştirdikleri baskın sonucu 4 kadını fuhuş yaparken suçüstü yakaladı. Aralarında Türk vatandaşlığı olmayan tek kadın, işlemlerinin ardından sınır dışı edildi.

3’Ü VATANDAŞLIK ALMIŞ

Edinilen bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri Ortahisar ilçesindeki bir pansiyonda fuhuş yapıldığı bilgisine ulaştı. Gece saatlerinde pansiyonda arama yapan polis ekipleri, 3’ü Türk vatandaşlığına geçen 4 yabancı uyruklu kadını fuhuş yaparken yakaladı.

SINIR DIŞI EDİLDİ

Ayrıca pansiyon konaklama listesi kontrolünde usulsüzlük yapıldığı da tespit eden polis ekipleri kimlik bildirme kanununa aykırı faaliyet göstermekten otel sahibi ve işletmeci hakkında idari işlem yaptı. Pansiyon sahibi, resepsiyon görevlisi de yakalanırken, yabancı uyruklu 1 kadın sağlık kontrolünden sonra sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi.

90 GÜN KAPATMA CEZASI

Öte yandan, Ahlak Büro Amirliği ekiplerince 2021 yılı içerisinde il merkezinde ve ilçelerde “Fuhuşa Teşvik Aracılık ve Yer Temin Etmekten” işlem yapılan ve “Fuhuşla Mücadele ve Zührevi Hastalıklar Komisyonunca” alınan kararla 15 otel ve 2 pansiyona 90 gün kapatma kararı verildi.

Fuhuş yapılan pansiyona gece baskın yapan polisler, kadınları ilişki sırasında yakaladı
Fuhuş yapılan pansiyona baskın düzenleyen polisler, kadınları ilişki sırasında yakaladı

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam