‘Gürültü’ kavgasında baba ve oğlunu öldürdü « Haber Karadeniz TV

19 Nisan 2024 - 10:39

‘Gürültü’ kavgasında baba ve oğlunu öldürdü

reklam
‘Gürültü’ kavgasında baba ve oğlunu öldürdü
Son Güncelleme :

05 Temmuz 2022 - 13:22

reklam

ŞÜPHELİ VE OĞLU ADLİYEDEOrdu’nun Altınordu ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde komşusu Gökhan ve oğlu Batuhan Kurt’u gürültü nedeniyle çıkan tartışmada tabancayla öldüren Şeref I. (52), geniş güvenlik önlemleri ve zırhlı araçla emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

ŞÜPHELİ VE OĞLU ADLİYEDE

Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde komşusu Gökhan ve oğlu Batuhan Kurt’u gürültü nedeniyle çıkan tartışmada tabancayla öldüren Şeref I. (52), geniş güvenlik önlemleri ve zırhlı araçla emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri, cinayet şüphelisinin oğlu Mert I.’yı da yardım ettiği iddiasıyla gözaltına alarak, adliyeye getirdi.Şeref I.’nın emniyetteki sorgusunda, komşularıyla geçmişte de gürültü nedeniyle tartışma yaşadıklarını belirterek, “Olay zamanı komşumun oğlu evin kapısının önünde araba çalıştırıyordu. Ben de işe gideceğimi söyleyerek, gürültü yapmamalarını istedim. Gürültü yapmaya devam edince aşağıya indim. Komşum ve oğluyla tartışmaya başladık. Üzerimdeki tabanca ile vurdum” dediği öğrenildi.

Kaynak: DHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam