Jandarmadan sahte alkol ve uyuşturucu operasyonu « Haber Karadeniz TV

26 Nisan 2024 - 23:24

Jandarmadan sahte alkol ve uyuşturucu operasyonu

reklam
Jandarmadan sahte alkol ve uyuşturucu operasyonu
Son Güncelleme :

28 Aralık 2021 - 11:46

reklam

Trabzon İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Maçka ilçesinde gerçekleştirilen sahte alkol ve uyuşturucu operasyonunda bir kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Trabzon İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Maçka ilçesinde gerçekleştirilen sahte alkol ve uyuşturucu operasyonunda bir kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, jandarma ekipleri, Maçka ilçesinin Coşandere mahallesinde A.K.K. (61) isimli şahsa ait işyerinde kaçak ve sahte alkol satışının yapıldığı, işletme içerisinde uyuşturucu madde kullanımının olduğu ve işletme sahibine ait ruhsatsız tabanca bulunabileceği ihbarı üzerine şahsa ait işletme ve araçta narkotik köpeği ‘Duman’ ve Bomba/Silah Tespit Köpeği ‘Yaz’ın da katılımı ile aramalarda bulundu. Yapılan aramalarda 1 1 adet 9 mm. ruhsatsız tabanca, tabancaya ait şarjör, 21 adet 9 mm fişek, 205 gram kubar esrar, 300 gram sentetik uyuşturucu madde, 1 litre kaçak viski, 2 litre boş etil alkol şişesi, 100 cl el yapımı rakı, 1.5 litre pet şişe içerisinde metil alkol, 5 litre plastik bidon içerisinde metil alkol tespit edildi. A.K.K. gözaltına alınırken, konuyla ilgili inceleme sürüyor. – TRABZON

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam