Karadeniz’de fırtına etkili oluyor: Dalgalar sahili dövdü « Haber Karadeniz TV

19 Nisan 2024 - 07:05

Karadeniz’de fırtına etkili oluyor: Dalgalar sahili dövdü

reklam
Karadeniz’de fırtına etkili oluyor: Dalgalar sahili dövdü
Son Güncelleme :

18 Şubat 2023 - 12:56

reklam

Karadeniz’de fırtına etkili oluyor: Dalgalar sahili dövdü. Batı Karadeniz Bölgesinde Kastamonu sahilinde Karadeniz üzerinde fırtına etkili oluyor.

Karadeniz’de fırtına etkili oluyor: Dalgalar sahili dövdü

Batı Karadeniz Bölgesinde Kastamonu sahilinde Karadeniz üzerinde fırtına etkili oluyor. Fırtına sebebiyle denizde oluşan dalgalar sahili dövdü.

Batı Karadeniz Bölgesinde yağış ile birlikte etkisini gösteren fırtına, Karadeniz üzerinde dev dalgalar oluşturdu. Kastamonu’nun Cide ilçesi ile Çatalzeytin ve İnebolu ilçelerinde fırtına sebebiyle dev dalgalar oluştu. Dev dalgalar bir süre sahili dövdü. Fırtına sebebiyle denizin üzerinde köpükler birikirken, denizin rengi ise kahverengine büründü. Dalgalar, istinat duvarlarını da aşarak yola kadar ulaştı. Dalgaların taşıdığı çakıllarda yolda birikti.

Karadeniz’de oluşan dev dalgalar sebebiyle denize açılamayan balıkçılar, barınaklarına dönmek zorunda kaldı.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam