Karısının bahçeye düşen iç çamaşırlarını eve getiren 4 çocuk babası boyacıyı katletti « Haber Karadeniz TV

26 Nisan 2024 - 06:48

Karısının bahçeye düşen iç çamaşırlarını eve getiren 4 çocuk babası boyacıyı katletti

reklam
Karısının bahçeye düşen iç çamaşırlarını eve getiren 4 çocuk babası boyacıyı katletti
Son Güncelleme :

12 Eylül 2022 - 12:30

reklam

Kastamonu’da tüyler ürperten bir cinayet işlendi. Bir şahıs, eşinin bahçeye düşen iç çamaşırlarını eve getiren boyacılara pompalı tüfekle ateş açtı. Açılan ateş sonucu 4 çocuk babası işçi can verirken saldırgan koca polis tarafından yakalandı.

Kastamonu’da 3 katlı binanın boya işlerini yapan Abdurrahman Birgün (47) ve Hamit Oran (33), işe başlamak için binanın bodrum katında üzerlerini değiştirmeye başladı. Bu sırada ev sahibinin oğlu Serhat O. (35), işçilerin üzerlerini değiştirdiği odaya gelerek tüfek ile ateş etti. Vücuduna kurşunların isabet ettiği 4 çocuk babası Abdurrahman Birgün, kaldırıldığı Cide Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti, iş arkadaşı Hamit Oran ise yaralandı.

CİNAYET ZANLISI TUTUKLANDI

Jandarma ekipleri, yaşanan olayın ardından cinayet şüphelisi Serhat O.’yu gözaltına aldı. Serhat O., karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkartılan şahıs tutuklandı.

İÇ ÇAMAŞIRINA DOKUNDUĞU İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Öte yandan, cinayet şüphelisi Serhat O.’nun, inşaat işçileri Abdurrahman Birgün (47) ile Hamit Oran (33)’ın üst kattan bahçeye düşen eşinin iç çamaşırlarını alarak eve getirmesine sinirlenerek cinayeti işlediği iddia edildi.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam