Meteoroloji’den 11 ilimize sağanak yağış uyarısı: Vatandaşlarımız dikkatli olsun « Haber Karadeniz TV

24 Nisan 2024 - 00:58

Meteoroloji’den 11 ilimize sağanak yağış uyarısı: Vatandaşlarımız dikkatli olsun

reklam
Meteoroloji’den 11 ilimize sağanak yağış uyarısı: Vatandaşlarımız dikkatli olsun
Son Güncelleme :

23 Ağustos 2021 - 9:00

reklam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce, Giresun, Gümüşhane, Bayburt, Trabzon, Rize, Artvin, Erzincan, Ağrı, Erzurum, Kars ve Ardahan’da gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtilerek, oluşabilecek sel, su baskını ve yıldırımlara karşı tedbirli olunması konusunda uyarıda bulundu.

Onlarca vatandaşımızın hayatını kaybettiği Batı Karadeniz’deki sel felaketinin yaraları henüz sarılmadan Meteoroloji’den yeni uyarı geldi.

“DİKKATLİ VE TEDBİRLİ OLUNMALIDIR”

Meteoroloji’den yapılan açıklamada “Doğu Karadeniz’in iç kesimleri (Giresun, Gümüşhane ve Bayburt çevreleri, Trabzon, Rize ve Artvin’in iç kesimleri) ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda (Erzincan’ın doğusu, Ağrı’nın kuzeyi, Erzurum, Kars ve Ardahan çevreleri) bugün beklenen gök gürültülü sağanak yağışların, akşam saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yerel kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

AKŞAM SAATLERİNE KADAR SÜRECEK

Ayrıca, gök gürültülü sağanak yağışların saat 11.00-19.00 arasında etkili olmasının tahmin edildiği belirtildi.

Kaynak: DHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam