Ordu’da evden hırsızlık şüphelileri yakalandı « Haber Karadeniz TV

29 Mart 2024 - 11:24

Ordu’da evden hırsızlık şüphelileri yakalandı

reklam
Ordu’da evden hırsızlık şüphelileri yakalandı
Son Güncelleme :

08 Mart 2022 - 12:32

reklam

Ordu’nun Çatalpınar ilçesinde son günlerde meydana gelen hırsızlık olaylarının şüphelileri yakalandı.

Ordu’nun Çatalpınar ilçesinde son günlerde meydana gelen hırsızlık olaylarının şüphelileri yakalandı.

Çatalpınar ilçesinin Madenköy Mahallesi’nde meydana gelen 7 ayrı evden hırsızlık olayının aydınlatılmasına yönelik, asayiş unsurları ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından araştırma başlatıldı. Yapılan araştırma sonucunda, M.K. (33), S.K. (40) ve A.K. (38) isimli şahısların olayların şüphelisi olduğu belirlendi.

Şüpheli şahısların ev ve eklentilerinde yapılan aramada, hırsızlık malzemesi 11 adet kuzine soba ile çok sayıda ev eşyası ve yufka sacı, alüminyum tava, manivela demiri, tırmık, nacak, balta, alüminyum ibrik, saç tepsi ve çatı saçı gibi tarım aletleri ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler sahiplerine teslim edilirken şüpheli şahıslar adli makamlara sevk edildi. – ORDU

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam