Samsun Büyükşehir Belediyesi Boğulma Vakalarına Karşı Cankurtaran Alım ve Eğitimlerine Başladı « Haber Karadeniz TV

28 Haziran 2024 - 08:22

Samsun Büyükşehir Belediyesi Boğulma Vakalarına Karşı Cankurtaran Alım ve Eğitimlerine Başladı

reklam
Samsun Büyükşehir Belediyesi Boğulma Vakalarına Karşı Cankurtaran Alım ve Eğitimlerine Başladı
Son Güncelleme :

27 Mayıs 2024 - 9:48

reklam

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, geçen yıl Karadeniz’de 20’ye yakın kişinin boğulduğu vakaların önüne geçmek için cankurtaran alım ve eğitimlerine başladıklarını duyurdu. Hırçın Karadeniz’in geçen yaz sezonunda da birçok cana mal olan boğulma vakaları, özellikle çevre illerden gelen ve denizin yapısını bilmeyen ziyaretçilerin dikkatsizliğiyle artmıştı.

Başkan Doğan, bu yaz daha dikkatli olacaklarını belirtirken, belediye olarak cankurtaran alımı ve eğitimlerine başladıklarını vurguladı. Yaz mevsiminin başlamasıyla birlikte cankurtaranların görevlerinin başında olacağını dile getiren Doğan, geçen yılın deneyimlerine dayanarak tedbirlerin artırıldığını ifade etti.

Geçen yaz kayıt altına alınan boğulma görüntüleri, Samsun sahillerindeki tehlikeleri bir kez daha gözler önüne sermişti. Ancak, Başkan Doğan’ın açıklamalarıyla birlikte bu yaz sahillerde daha güvenli bir ortamın sağlanması hedefleniyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam