Samsun OSB’deki Yangında Yatak ve Koltuk Fabrikası Alevlere Teslim Oldu « Haber Karadeniz TV

27 Temmuz 2024 - 03:42

Samsun OSB’deki Yangında Yatak ve Koltuk Fabrikası Alevlere Teslim Oldu

reklam
Samsun OSB’deki Yangında Yatak ve Koltuk Fabrikası Alevlere Teslim Oldu
Son Güncelleme :

28 Mayıs 2024 - 8:45

reklam

Samsun Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir yatak ve koltuk fabrikasında çıkan yangın, yaklaşık 9 saat süren müdahaleyle söndürüldü. Yangın sırasında havadan dron ile çekilen görüntüler, fabrikanın büyük ölçüde zarar gördüğünü gözler önüne serdi.

Tekkeköy ilçesindeki OSB’de bulunan Yumoş firmasına ait fabrikada saat 21.00 civarında başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek fabrikayı sardı. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Emniyet Müdürlüğü’ne ait TOMA’lar ve belediyelerin su tankerleriyle müdahale ederek yangını kontrol altına almaya çalıştı. Ancak, fabrika alevlerin etkisiyle kullanılamaz hale geldi.

Yangının etkisiyle zarar gören fabrika, havadan dron ile çekilen görüntülerde kullanılamaz hale geldiği görüldü. Ayrıca, yanında bulunan mutfak soğutma fabrikası da yangından zarar gördü. Ekiplerin yoğun çabaları sonucu 9 saatlik bir müdahaleyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam