Samsun’da Yatak ve Koltuk Fabrikasındaki Yangınla Mücadele Devam Ediyor: Vali ve Belediye Başkanı İncelemelerde Bulundu « Haber Karadeniz TV

28 Haziran 2024 - 08:35

Samsun’da Yatak ve Koltuk Fabrikasındaki Yangınla Mücadele Devam Ediyor: Vali ve Belediye Başkanı İncelemelerde Bulundu

reklam
Samsun’da Yatak ve Koltuk Fabrikasındaki Yangınla Mücadele Devam Ediyor: Vali ve Belediye Başkanı İncelemelerde Bulundu
Son Güncelleme :

28 Mayıs 2024 - 8:46

reklam

Samsun’da Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir yatak ve koltuk fabrikasında çıkan yangın, bitişikteki fabrikaya da sıçradı. Yangının kontrol altına alınması için devam eden söndürme çalışmaları sırasında Samsun Valisi Orhan Tavlı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, yangın yerinde incelemelerde bulundu.

Tekkeköy ilçesi Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Yumoş firmasına ait fabrikada saat 21.00 sıralarında başlayan yangın, geceyi aydınlatırken, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin yanı sıra TOMA’lar ve belediyelerin su tankerleri de yangına müdahale etti. Güvenlik önlemleri alınırken, fabrikanın tamamen saran alevlerin söndürülmesi için çalışmalar sürüyor.

Yangın bitişikte bulunan mutfak soğutma fabrikasına da sıçradı. Söndürme çalışmaları devam ederken, Vali Orhan Tavlı, Belediye Başkanı Halit Doğan ve diğer yetkililer yangın yerine gelerek incelemelerde bulundu ve çalışmaları yakından takip etti.

Eski Samsun Milletvekili Adem Yıldız, yangınla ilgili olarak, “OSB’de bizim komşumuz yatak fabrikasında yangın çıktı. Cenab-ı Allah böyle yangınları kimsenin başına vermesin. Samsun itfaiyesi canla başla çalışıyor. İnşallah kısa zamanda söndürülür. Can kaybı yok. Sevindirici yanı bu. Allah böyle yangınlar göstermesin” ifadelerini kullandı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ise, “Tekkeköy ilçemizde yer alan Organize Sanayi Bölgemizdeki bir yatak fabrikasında çıkan yangına karşı ekiplerimiz tüm imkanlarıyla müdahale etmektedir. Sayın Valimiz Orhan Tavlı ile birlikte yangının sürdüğü alanda ekiplerimizden bilgileri alıyoruz. Yangının en kısa sürede kontrol altına alınması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde paylaşımda bulundu.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam