SATIŞ PAZARLAMA UZMANI CENK ÖZEL ÖDÜLLERE DOYMUYOR « Haber Karadeniz TV

28 Mart 2024 - 14:38

SATIŞ PAZARLAMA UZMANI CENK ÖZEL ÖDÜLLERE DOYMUYOR

reklam
SATIŞ PAZARLAMA UZMANI CENK ÖZEL ÖDÜLLERE DOYMUYOR
Son Güncelleme :

20 Ağustos 2022 - 15:32

reklam

Satış ve pazarlama uzmanı Cenk ÖZEL bu yılda Dada Medya’nın düzenlemiş olduğu Tac Mahal ödül töreninde Meslek Başarı Ödülüne layık görüldü. Geçen yıllarda da Dada Medya tarafından birçok ödüle layık görülen  Cenk ÖZEL gösterdiği üstün başarı ve uzmanlığıyla ödüllere doymuyor.

Cenk ÖZEL Kimdir ?

Cenk ÖZEL 1985 yılında İstanbul’un Fatih kentinde dünyaya gelmiştir.İlköğretim ve liseyi doğduğu kent Fatih’de tamamlamıştır.Her zaman hayali olduğu ve yapmak istediği Medya  sektörü üzerine üniversitede eğitim almıştır.Üniversiteden mezun olduktan sonra Business Channel Türk’e muhabirlik pozisyonunda başlamıştır.Medya sektörüne başladığı Business Channel Türk’de uzun yıllar muhabirlik yapmıştır.Muhabirlikten sonra kendi programlarını yapmak ve kendini geliştirmek isteyen Cenk ÖZEL EUROSTAR ve TV8.5 gibi büyük kanallara program yapmıştır.Eurostar TV’de “BAŞARI SAATİ” ve TV8.5’da “SEKTÖR DEDEKTİFİ” adlı programların yapımcılığını üstlenmiştir.Eurostar TV’de hala faaliyetlerini sürdüren Cenk ÖZEL’in programı Başarı Saati yüksek reytinglerle kanalın gözde programı olmaya devam ediyor. Mevcut olarak da Business Channel Türk TV’de yayın müdürlüğü görevini devam ettirerek medya sektörüne büyük hizmetler vermeye  devam ediyor.

Gösterdiği üstün başarılar ve medya sektörüne verdiği büyük hizmetlerden ötürü Dada Medya tarafından birçok ödüle layık görülmüştür. Son olarak da Tac Mahal 2022 Ödül Töreninden de Meslek Başarı Ödülüne layık görülmüştür.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam