Trabzon’da nihayet o koltuğa müdür atandı! « Haber Karadeniz TV

16 Nisan 2024 - 21:06

Trabzon’da nihayet o koltuğa müdür atandı!

reklam
Trabzon’da nihayet o koltuğa müdür atandı!
Son Güncelleme :

30 Ekim 2021 - 9:13

reklam

Trabzon’un aylardır ilçe milli eğitim müdürü bulunmayan Ortahisar ilçesine yeni müdür atandı.

Mevcut Müdür Şükür Köse Ankara’ya Daire Başkanı olarak atanmasının ardından Ağustos ayı itibariyle bu koltuğa kimin geleceği merak konusu olmuştu.

Dün Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi ilçe milli eğitim müdürlüğüne Cemil Karakaş’ın atandığını duyurdu.

Trabzon doğumlu Türkçe öğretmeni Karakaş Ortahisar’da yıllardır Şube Müdürü olarak görev yapıyordu.

CEMİL KARAKAŞ KİMDİR? 
1973 tarihinde Trabzon’da doğdu. İlkokulu Trabzon Atatürk İlkokulunda, Ortaokul ve Liseyi Trabzon İmam Hatip Lisesinde, Üniversiteyi Manisa Celal Bayar Üniversitesi-Fen Edebiyat Fakültesi-Türk Dili Ve Edebiyatı bölümünde tamamladı.1999 yılında Trabzon Merkez Ata İlköğretim Okuluna Türkçe öğretmeni olarak atandı. 2014 yılında yapılan görevde yükselme sınavıyla Gümüşhane’nin Kürtün ilçesine şube müdürü olarak atandı. Zorunlu hizmet süresini tamamladıktan sonra Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde şube müdürlüğü görevine devam etmektedir. Evli ve dört çocuk babasıdır.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam