Yavru köpeği patisini sarkıtarak taşıyan belediye işçisinin mazereti: Yorgunmuş! « Haber Karadeniz TV

29 Mart 2024 - 08:58

Yavru köpeği patisini sarkıtarak taşıyan belediye işçisinin mazereti: Yorgunmuş!

reklam
Yavru köpeği patisini sarkıtarak taşıyan belediye işçisinin mazereti: Yorgunmuş!
Son Güncelleme :

28 Aralık 2021 - 11:47

reklam

Ordu’da bir belediye görevlisinin yavru sokak köpeğini patilerinden tutarak taşıdığı anlar, çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilip sosyal medyada paylaşıldı. Görüntüler büyük tepki toplarken, belediye görevlisi ise “Amacım köpeğe yardım etmekti. Bir süre kucağımda taşıdım ancak kolum yoruldu. Köpeği bu şekilde taşımaktan zarar gelmez, diye düşündüm” diye kendini savundu.

Ordu’nun Aybastı ilçesinde bazı sokak hayvanlarının çocuklara ve çevredekilere saldırması üzerine, hastalıklı ve saldırgan sokak köpeklerinin toplanarak, barınağa gönderilmesi için çalışma başlatıldı. Aybastı Belediyesi’nde temizlik işçisi Ahmet Evin de sokakta temizlik yaptığı sırada yavru köpekle karşılaştı.

SOKAK KÖPEĞİNİN PATİLERİNDEN TAŞINMASI TEPKİ ÇEKTİ

Köpeğin hasta olduğunu fark eden Evin, patilerinden tutarak, diğer bacakları aşağı sarkmış halde belediyeye götürdü. Bu anlar ise çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, tepki topladı.

Yavru köpeği patilerinden tutarak taşıdığı görüntüler büyük tepki çekmişti! Belediye işçisi kendini böyle savundu

BELEDİYE ÇALIŞANINA SÖZLÜ UYARI YAPILDI

Yavru köpek, Ordu Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan ve Rehabilitasyon Bakımevi’nde tedaviye alındı. Köpeği patilerinden tutarak taşıyan işçi Ahmet Evin’e ise Aybastı Belediyesi yetkililerince art niyetli olmadığı gerekçesiyle sözlü uyarıda bulunuldu.

Yavru köpeği patilerinden tutarak taşıdığı görüntüler büyük tepki çekmişti! Belediye işçisi kendini böyle savundu

”AMACIM YARDIM ETMEKTİ, ZARAR GELMEZ DİYE DÜŞÜNDÜM” DEDİ

Belediye işçisi Ahmet Evin, köpeği ezilme riski olduğu için yol kenarından aldığını ve hasta olması nedeniyle belediyeye götürdüğünü belirterek, “Amacım köpeğe yardım etmekti. Köpek, sokakta arabaların altlarında geziyordu. Araba çarpma ihtimali vardı. Ben de kıyamadım, köpeğin ezilmemesi için kenara aldım. Daha sonra hasta olduğunu fark ettim ve belediyeye götürmek istedim. Bir süre kucağımda taşıdım ancak kolum yoruldu. Kolum yorulunca da patilerinden tutarak yukarı çıktım. Köpeği bu şekilde taşımaktan zarar gelmez, diye düşündüm. Amacım köpeğe zarar vermek değildi. Böyle bir olay yaşandığı için üzgünüm. Ben bir iyilik yapmaya çalıştım ama böyle oldu” diye konuştu.

Yavru köpeği patilerinden tutarak taşıdığı görüntüler büyük tepki çekmişti! Belediye işçisi kendini böyle savundu

VETERİNER: BU EBATTAKİ KÖPEKLERİN KUCAKTA TAŞINMASI GEREKİR’

Ordu Büyükşehir Belediyesi Hayvan Hastanesi Veterineri Fahrettin Seyhun Karataş ise “Köpekte halsizlik vardı. Şu anda genel durumu iyi. Tedavi devam edecek. Yapılan muayenede herhangi bir doku zedelenmesi, incinme veya kemik yapıda deformasyon rastlanmamıştır. Bu ebattaki köpeklerin kucakta taşınması gerekir” dedi.

Kaynak: DHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam