Zonguldak’ta sis etkili oldu, görüş mesafesi 5 metreye düştü « Haber Karadeniz TV

20 Nisan 2024 - 12:41

Zonguldak’ta sis etkili oldu, görüş mesafesi 5 metreye düştü

reklam
Zonguldak’ta sis etkili oldu, görüş mesafesi 5 metreye düştü
Son Güncelleme :

18 Nisan 2023 - 11:29

reklam

Zonguldak’ta sis etkili oldu, görüş mesafesi 5 metreye düştü. Zonguldak’ta gece saatlerinden itibaren etkili olan yoğun sis nedeniyle şehir merkezinde görüş mesafesi yer yer 5 metreye kadar düştü.

Zonguldak’ta sis etkili oldu, görüş mesafesi 5 metreye düştü

Zonguldak’ta gece saatlerinden itibaren etkili olan yoğun sis nedeniyle şehir merkezinde görüş mesafesi yer yer 5 metreye kadar düştü.

Zonguldak’ta 20 derecelere kadar ulaşan hava sıcaklığının dün gece itibariyle aniden 11 dereceye düşmesi üzerine şehir merkezi sisle kaplandı. Sabahın erken saatlerinde işe giden vatandaşlar sis sürprizi ile karşılaştı. Yer yer 5 metreye kadar düşen görüş mesafesi nedeniyle yüksek kesimlerde sürücüler zor anlar yaşadı. Sis şehir merkezine kıyasla yüksek kesimlerde etkisini daha fazla gösterdi.

Yoğun sis kara ulaşımının yanı sıra deniz ulaşımını da etkiledi. Aniden düşen hava sıcaklıklarının hafta sonuna doğru yeniden yükselmesi bekleniyor.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam