Yanan eve girip 4 yaşındaki çocuğunu kurtardı « Haber Karadeniz TV

5 Mayıs 2024 - 21:45

Yanan eve girip 4 yaşındaki çocuğunu kurtardı

reklam
Yanan eve girip 4 yaşındaki çocuğunu kurtardı
Son Güncelleme :

05 Ağustos 2023 - 7:59

reklam

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Bayat köyünde çıkan yangında 2 ev kullanılmaz hale geldi, bir evde de maddi hasar oluştu. Yangında evi yanan Muzaffer Kaya isimli baba yangın sırasında evin içinde alevler arasında kalan 4 yaşındaki oğlu Ali Kaya’yı kurtardı. Yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yanan eve girip 4 yaşındaki çocuğunu kurtardı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Bayat köyünde çıkan yangında 2 ev kullanılmaz hale geldi, bir evde de maddi hasar oluştu. Yangında evi yanan Muzaffer Kaya isimli baba yangın sırasında evin içinde alevler arasında kalan 4 yaşındaki oğlu Ali Kaya’yı kurtardı.

Olay, Kastamonu’nun Tosya ilçesine bağlı Bayat köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köyde bir evde bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, 2 eve daha sıçradı. Yangını gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, orman, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yangın sırasında evde bulunan 4 yaşındaki çocuğunu kurtarmak isteyen Muzaffer K. ise hafif şekilde yaralandı. Olay yerine gelen ekipler, yangını söndürmek için çalışma başlattı. Ekiplerin müdahalesi ile yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında 2 ev tamamen yanarak kullanılmaz hale gelirken, 1 evde de maddi hasar meydana geldi.

Yangının sebebinin tespit edilmesi için çalışma başlatıldı.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam